A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664995.055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Etapa nationala a concursului Made for Europe are loc la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
03-04-2013, ora 16:26

Etapa nationala a concursului Made for Europe are loc la Iasi

Articol de Madalina Irimia

In vederea valorizarii si promovarii experientelor pozitive acumulate de unitatile de invatamant preuniversitar in derularea proiectelor finantate prin programele comunitare din domeniul educatiei si formarii profesionale, Ministerul Educatiei Nationale lanseaza cea de-a VII-a editie a Concursului National „Made for Europe”.

Concursul - cuprins in Calendarul concursurilor nationale scolare finantate de catre M.E.N. in anul scolar 2012-2013 - consta in 3 sesiuni de expuneri precum si in vizionarea unei expozitii de produse ale unor proiecte transnationale europene – Comenius, Leonardo da Vinci, etwinning, GlogsterEdu. Cei 105 concurenti din tara se vor intrece la Colegiul "Costache Negruzzi" in a-si demonstra contributia produselor la consolidarea calitatii si dimensiunii europene in educatie, integrarea in curriculum si utilizarea in activitatile curriculare si extracurriculare ale scolii, transferabilitatea in noi contexte educationale sau facilitarea progresului scolar/profesional. Organizatorii au pregatit pentru concurenti un program cultural deosebit, care include vizionarea unei piese la Teatrul National, dar si un tur al orasului Iasi.

     
Tag-uri: concurs, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii