A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720211871.0433.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Endava organizeaza la Iasi primul eveniment de recrutare din 2012
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-01-2012, ora 13:20

Endava organizeaza la Iasi primul eveniment de recrutare din 2012

Articol de Alexandra Stefanescu

Compania va sustine in perioada 24 – 28 ianuarie primul eveniment de recrutare din acest an la Iasi, Endava Career Day, unde aproximativ 20% din posturile scoase la concurs se adreseaza candidatilor entry-level, studenti sau proaspat absolventi. In cadrul evenimentului, participantii pot sustine interviuri colective de angajare, iar cei care au fost selectati vor obtine, la sfarsitul celor 5 zile ale evenimentului, oferte de angajare din partea companiei.

Endava Career Day face parte din strategia de recrutare a companiei, care in primele sase luni din acest an, si-a propus extinderea sediului din Iasi cu inca 180 de persoane.

Proiectele pe care Endava le desfasoara la Iasi necesita un ritm de crestere a fortei de munca mai accelerat decat cel estimat initial. Am majorat estimarile privind numarul de angajari pentru acest an, de la 150 la aproximativ 250 de persoane, cele mai multe dintre acestea fiind recrutate in prima parte a anului”, a declarat Andrei Postolache, Delivery Unit Manager pentru centrul din Iasi al Endava.

Angajatii Endava din Iasi sunt implicati in peste 20 de proiecte de dezvoltare software pentru clienti din domenii precum servicii financiare, media si servicii online, atat din Marea Britanie, cat si din Romania. La 1 ianuarie 2012 compania numara un total de aproximativ 340 de angajati in Romania, in centrele din Iasi, Cluj-Napoca si Bucuresti, iar pentru primul semestru al acestui an Endava a anuntat peste 250 de angajari la nivel national.

La sfarsitul acestui an, sediul Endava din Iasi va numara peste 380 de angajati, devenind astfel cel mai mare centru de dezvoltare al companiei din regiunea Europei de Est, cat si la nivelul intregului grup.

Cele mai multe pozitii pentru centrul de dezvoltare din Iasi sunt deschise pentru dezvoltatori Java si .Net, testeri software, project manageri si business analisti, 20% dintre posturi fiind destinate candidatilor entry-level, studenti sau proaspat absolventi. Restul pozitiilor deschise sunt destinate in proportii egale candidatilor cu un nivel mediu de experienta si pentru seniori.

Pe durata evenimentului sunt programate si prezentari sustinute de reprezentanti ai Endava din Iasi si din Marea Britanie, care se adreseaza atat specialistilor IT cu experienta, cat si studentilor. In cadrul sesiunilor de prezentare care li se adreseaza, studentii cu specializare IT din universitatile iesene vor putea afla mai multe detalii despre programele de graduate recruitment si internship pe care compania le va desfasura pe plan local.

Cautam tineri pasionati de IT care sunt dornici pentru dezvoltarea unei cariere intr-o organizatie care le poate oferi oportunitati de a lucra intr-un mediu international si in proiecte pentru clienti cu nume mari. Abilitatile de comunicare, cunostinte de limba engleza si pregatirea teoretica sunt importante pentru noi, iar o minima experienta pe proiecte in facultate sau proiecte personale reprezinta cu siguranta un avantaj”, a adaugat Andrei Postolache.

     
Tag-uri: Endava Iasi, Palas
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii