A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663824.2852.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Emotii mari pentru o sacosa de aur. Se ofera o recompensa de 100.000 de lei celui care a gasit 2,5 kg de aur
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-01-2013, ora 11:17

Emotii mari pentru o sacosa de aur. Se ofera o recompensa de 100.000 de lei celui care a gasit 2,5 kg de aur

Articol de Madalina Irimia

Un angajat al casei de amanet la Express Credit Amanet a pierdut o sacosa in care se aflau 2,5 kilograme de aur. Pentru recuperarea aurului, patronul era dispus sa ofere o recompensa in valoare de 100.000 de lei.

Incidentul a avut loc in plina strada, in cartierul Alexandru cel Bun, la Minerva, cand omul de incredere al patronului de la Express Credit Amanet a pus sacosa cu aurul pe autoturism, pentru a-s deschide portiera. Odata intrat in masina, angajatul a pornit motorul, dar a uitat de sacosa, si a demarat in tromba.

Disperat, patronul caselor de amanet a oferit o recompensa de 100.000 de lei celui care gaseste sacosa cu aurul pierdut.

Din nefericire, a fost gasita sacosa goala. Aceasta a fost dusa la laboratorul criminalstic, pentru a se afla daca pe ea se afla amprente.

Pe langa pierderea aurului, patronul caselor de amanet va trebui sa plateasca o amenda destul de consistenta, pentru ca nu a respectat legea care vizeaza transportul de valori.

Potrivit legii, transportul aurului trebuia sa se faca cu ajutorul unei masini blindata, insotita de personal de paza specializat.

Potrivit legii, persoana care a gasit aurul, are la dispozitie 10 zile pentru a inapoia bijuteriile proprietarului sau la politie.

Foto: casa-amanet.com

     
Tag-uri: sacosa, aur, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii