A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664343.5592.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevii liceului din Targu Frumos care au fost surprinsi in baie in timp ce intretineau relatii sexuale nu pot fi exmatriculati. O echipa de inspectori si psihologi vor merge astazi la liceu
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-02-2013, ora 09:00

Elevii liceului din Targu Frumos care au fost surprinsi in baie in timp ce intretineau relatii sexuale nu pot fi exmatriculati. O echipa de inspectori si psihologi vor merge astazi la liceu

Articol de Madalina Irimia

Inspectoratul Scolar Judetean va demara o cercetare administrativa pentru a evalua modul in care conducerea scolii a gestionat situatia, modul in care consilierul scolii a intervenit, daca profesorii de serviciu si-au indeplinit atributiile.

De asemenea, ISJ va monitoriza indeaproape ancheta care este in desfasurare acum in unitatea de invatamant. O echipa de inspectori si psihologi se va deplasa luni, 4 februarie, la sediul liceului pentru a analiza intregul context al situatiei semnalate.

Conducerea ISJ este ingrijorata si preocupata fata de ceea ce este posibil sa se fi petrecut la Liceul “Ion Neculce” din Targu Frumos. Directorul scolii a demarat o ancheta pentru a clarifica situatia si pentru a determina daca este vorba de teribilism adolescentin sau de fapte reale.

Ceea ce ingrijoreaza este conduita elevilor – indiferent de unitatea scolara in care aspectele semnalate s-ar fi petrecut – dat fiind faptul ca scoala trebuie sa fie un spatiu al decentei si al educatiei”, informeaza ISJ Iasi.

Conducerea Liceului "Ioan Neculce" din Targu Frumos a demarat o ancheta interna, dupa ce pe internet a fost postat un film in care doi adolescenti intretineau relatii sexuale in baie.

Emilia Talpalaru, directoarea liceului a anuntat ca cei doi elevi nu pot fi exmatriculati pentru ca se afla in invatamantul obligatoriu de 10 clase.

Foto: flickr.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii