A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727676798.6279.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevii ieseni, din nou premianti la Cangurul Lingvist
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

EDUCATIE
27-03-2012, ora 18:39

Elevii ieseni, din nou premianti la Cangurul Lingvist

Articol de Alexandra Stefanescu

Cinci elevi din judetul Iasi au castigat premii in cadrul concursului Cangurul Lingvist 2012, desfasurat sambata, 24 martie, la Colegiul National “Sf. Sava” din Bucuresti.

Recompensele oferite castigatorilor in urma probei de baraj au fost: pentru premiul I: 45 de locuri in excursii in strainatate, premiul II : 120 de locuri in Tabara Internationala Cangurului si premiul III : carti si pachete cu produse oferite de sponsori.

Printre premianti se numara si cinci elevi din judetul Iasi. La sectiunea de limba franceza, Haratu Codrin Cristian, din clasa a V-a, de la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pascani a obtinut premiul II. La sectiunea de limba engleza, Vrinceanu Alexandra Maria, din clasa a XI-a, de la Colegiul National “Emil Racovita” Iasi, a obtinut premiul I, Lamatic Ioana, din clasa a X-a, de la Colegiul National Iasi si Strumbea Ioana, din clasa a XII-a, de la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” Pascani au obtinut premiul II, iar Iordachioaia Radu, din clasa a XII-a, de la Colegiul National “Mihail Sadoveanu” Pascani, premiul III.

Acest concurs de limba straina, dar si de cultura generala, a fost organizat, ca in fiecare an, de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Fundatia pentru Integrare Europeana Sigma si Institutul pentru Dezvoltarea Evaluarii in Educatie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii