ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
11-07-2014, ora 17:53

Elevii ieseni cu 10 la Bac au fost premiati de primar

Articol de Madalina Irimia

Cei 14 elevi ieseni care au obtinut nota 10 la Bacalaureatul din acest an au fost premiati la Palatul Roznovanu vineri, 11 iulie, in cadrul unei festivitati la care au participat Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, si Camelia Gavrila, inspectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean Iasi.

Vreau sa-i felicit pe toti elevii care au obtinut performanta de a lua nota maxima la Bacalaureat. Le doresc sa ramana apropiati de Iasi, iar cei care vor pleca, sa devina ambasadori ai Iasului. Le multumesc profesorilor, parintilor, pentru sprijinirea acestor tineri in drumul lor spre performanta. De asemenea, ii multumesc doamnei Camelia Gavrila pentru tot ceea ce face pentru invatamantul iesean. In alta ordine de idei, evenimentul de azi reprezinta, practic, o continuare a Festivalului International al Educatiei. Prin reusita acestor elevi, ne confirmam statutul de oras european al educatiei si culturii”, a declarat primarul Gheorghe Nichita.

La randul sau, Camelia Gavrila a subliniat reusita din acest an a invatamantului preuniversitar iesean. „Excelenta se afla la Iasi la ea acasa. In fiecare an consemnam rezultate frumoase, ce dovedesc ca nu sunt doar intamplari, nu doar un hazard, ci sunt o imbinare fericita de munca a profesorilor si de valoare si aplecare spre studiu a elevilor. Festivitatea de azi e un moment de bucurie, de reflectie si, in acelasi timp, de gand ca lucrurile pot fi permanentizate si mai departe”, a remarcat Camelia Gavrila, sefa ISJ Iasi. Prin cei 14 elevi care au obtinut nota maxima, Iasul se situeaza pe primul loc pe tara in privinta notelor de 10 obtinute la Bacalaureat.

Lista bacalaureatilor ieseni de nota 10:

Colegiul National

Maria Teodora Codreanu

Andreea Dima

Nicoleta Dumitrescu

Cristina Maria Florea

Teodora Diana Gheorghiu

Ioana Lamatic

Denisa Georgiana Mazuru

Colegiul National Costache Negruzzi

Raluca Lazanu

Oana Georgeta Munteanu

Colegiul National Mihai Eminescu

Raluca – Teodora Tiron

Rares – Vasile Voroneanu – Popa

Colegiul National Emil Racovita

Cosmina – Maria Crainiceanu

Liceul Teoretic Vasile Alecsandri

Maria Lucretia Dumitras

Colegiul Richard Wurmbrand

Marta Dascalu

Foto: curierul-iasi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BrettTit,  08.06.2017 04:07

wh0cd5078875 drug abilify valtrex

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii