A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866075.6703.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevii din judetul Iasi sunt asteptati la etapa locala a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-05-2013, ora 17:17

Elevii din judetul Iasi sunt asteptati la etapa locala a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri 24 mai, incepand cu orele10.00, elevii de nivel gimnazial si liceal din municipiile Iasi si Pascani, precum si din orasul Targu Frumos vor participa la etapa pe localitate a concursului cu tematica de protectie civila „Cu Viata Mea, Apar Viata”.

Dintre obiectivele acestei competitii enumeram: cunoasterea masurilor de prevenire, protectie si interventie in situatii de urgenta, formarea deprinderilor practice de acordare a primului ajutor, constientizarea importantei voluntariatului in domeniul situatiilor de urgenta.

Ulterior acestei etape, echipele care se vor clasa pe locul I la cele doua probe vor participa la etapa judeteana a concursului, programata sa se desfasoare in data de 30 mai.

Reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza” al Judetului Iasi se vor afla in fiecare dintre aceste localitati, pentru a asigura arbitrajul concursului.

Conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru inscrierea si participarea la aceasta competitie sunt precizate in Regulamentul de organizare si desfasurare a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”, postat pe site-ul ISUJ Iasi, www.isujis.ro.

Personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi doreste mult succes echipajelor participante, in speranta ca vor reedita succesul obtinut la ultima editie a acestui concurs, cand cercurile de elevi de la Scoala Gimnaziala Lunca Pascani si Colegiul National “Stefan cel Mare” Hirlau s-au clasat pe locul III la etapa nationala (la categoriile gimnaziu si respectiv liceu).

Foto: totpal.ro

     
Tag-uri: concurs, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii