A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727584131.0645.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevii din judetul Iasi sunt asteptati la etapa judeteana a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-05-2014, ora 16:45

Elevii din judetul Iasi sunt asteptati la etapa judeteana a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”

Articol de Alexandra Stefanescu

Vineri 23 mai, incepand cu orele 10.00, elevii de nivel gimnazial si liceal vor participa la etapa judeteana a concursului cu tematica de protectie civila „Cu Viata Mea, Apar Viata”, care se va desfasura pe Stadionul Tineretului din Municipiul Iasi.

Dintre obiectivele acestei competitii enumeram: cunoasterea masurilor de prevenire, protectie si interventie in situatii de urgenta, formarea deprinderilor practice de acordare a primului ajutor, constientizarea importantei voluntariatului in domeniul situatiilor de urgenta.

Participand la aceasta competitie, elevii vor invata ce este important pentru protectia lor si a celor dragi in situatii de urgenta.

Conditiile ce trebuie indeplinite pentru inscrierea si participarea la aceasta competitie sunt precizate in Regulamentul de organizare si desfasurare a concursului „Cu Viata Mea, Apar Viata”, postat pe site-ul www.isujis.ro.

Personalul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Mihail Grigore Sturdza”al Judetului Iasi ureaza mult succes echipajelor participante!

Foto: totpal.ro

     
Tag-uri: elevi, ISU, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii