A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664372.1655.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Elevi si profesori din Sibiu, in vizita la Iasi, in cadrul unui proiect educational
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-04-2013, ora 11:28

Elevi si profesori din Sibiu, in vizita la Iasi, in cadrul unui proiect educational

Articol de Madalina Irimia

In perioada 16-18 aprilie are loc la Iasi vizita de studiu a elevilor si a profesorilor-mentori MaST din judetul Sibiu (40 de elevi si 23 de profesori), organizata in cadrul proiectului POSDRU 85/1.1/S/58914 - MaST NETWORKING, CALITATE IN DEZVOLTAREA COMPETENTELOR CHEIE DE MATEMATICA, STIINTE SI TEHNOLOGII, proiect in care Inspectoratul Scolar Judetean Iasi este partener.

Activitatile din cadrul vizitei de studiu vizeaza schimbul de experienta intre elevi si profesori care au participat la Competitiile „Scoala MaST TOP” din anii I si II de proiect, prezentari de proiecte realizate in cadrul Atelierelor de inovare si creativitate, vizitarea Planetariului de la Facultatea de Matematica, a laboratoarelor de la Facultatile de Fizica si de Chimie, a Gradinii Botanice din cadrul Universitatii „Al. I. Cuza” si a Laboratorului 3D de la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara „Ion Ionescu de la Brad” Iasi.

Relevanta pedagogica si stiintifica a proiectului consta in stimularea abordarilor interdisciplinare si transcurriculare, in realizarea unor demersuri didactice creative, in care elevii interesati de stiinte gasesc raspuns la dorintele si preocuparile lor, dar si in creearea unui spatiu de manifestare a aptitudinilor si a intereselor stiintifice.

Delegatia din Sibiu a fost primita cu caldura, intr-un spatiu educational privilegiat, la Colegiul "C. Negruzzi", interesele si pasiunile participantilor gasindu-si un numitor comun: disciplinele din aria matematica si stiinte.

Foto: colegiulnegruzzi.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii