A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758291.8808.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Editia 2013 a concursului "Sanitarii Priceputi", la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-06-2013, ora 11:34

Editia 2013 a concursului "Sanitarii Priceputi", la Iasi

Articol de Madalina Irimia

Filiala ieseana a Crusii Rosii in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Iasi au organizat in weekend-ul 1-2 iunie – editia 2013 a concursului “Sanitarii priceputi”. Anul acesta, la traditionalul concurs pentru sanatate si prim ajutor de baza care se desfasoara in scolile din Romania, organizat la Scoala Generala Nr. 15 Stefan Barsanescu Iasi, au participat 10 scoli generale si 9 licee si colegii.

Anul concurs este organizat pe doua nivele de pregatire: gimnazial si liceal. La nivel gimnazial echipa cu cei mai priceputi sanitari a fost desemnata echipa Liceului Teoretic “Miron Costin” Iasi, iar la nivel liceal echipa Colegiului Tehnic “ Gheorghe Asachi” Iasi.

"Sanitarii Priceputi" este singurul concurs pentru sanatate si prim ajutor de baza care se desfasoara in scolile din Romania de 50 de ani fara intrerupere.

Ne dorim din toata inima continuitatea acestui concurs, pentru binele copiilor, pentru a fi cat mai bine informati cu privire la acordarea primului ajutor, la nivel scolar”, a declarat Virginica Beldean, director al Societatii Nationale de Cruce Rosie Iasi.

La faza nationala, din luna iulie, Iasul va fi reprezentat de “sanitarii priceputi” din echipa Colegiului Tehnic “Gheorghe Asachi” Iasi.

Foto: crucearosie.ro

     
Tag-uri: concurs, elevi, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii