A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631434.5305.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

EVALUARE NATIONALA 2014 IASI. Subiectele la matematica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2014, ora 13:36

EVALUARE NATIONALA 2014 IASI. Subiectele la matematica

Articol de Madalina Irimia

Toti elevii de clasa a VIII-a au sustinut miercuri 19 februarie proba de matematica la simularea pentru EVALUARE NATIONALA 2014. Examenul s-a terminat la ora 11 si a fost supravegheat cu camere video.

Elevii au primit trei subiecte: la primul au avut de rezolvat un exercitiu cu puteri, o fractie, dar si o problema de geometrie unde trebuiau sa determine un unghi dintr-un cub. Un ultim subpunct din primul subiect a constat intr-o adunare simpla, prin care elevii trebuiau sa calculeze numarului total al elevilor de clasa a VIII-a dintr-o scoala.

La cel de-al doilea subiect, elevii au primit cinci cerinte dintre care de desenat o prisma pe foaia de hartie, de calculat radicali si de verificat rezultatul unei fractii.

Cel de-al treilea subiect primit consta in mai multe probleme de geometrie. La un prim subpunct elevii aveau de calculat dimensiunea unei table de sah. Un alt subpunct o piramida pentru care trebuiau sa determine mai multe unghiuri.

Rezultatele la EVALUARE NATIONALA 2014 vor fi afisate pe 7 martie. Tot atunci vom avea o prima radiografie a invatamantului gimnazial.

Foto: mondonews.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii