A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818201.3266.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, a fost depistat, pentru a doua oara, cu tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-02-2015, ora 10:16

Dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, a fost depistat, pentru a doua oara, cu tigari de contrabanda

Articol de Madalina Irimia
Pe data de 5 februarie, in jurul orei 06.50, un echipaj al politiei de frontiera cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati ITPF Iasi, care executa misiunea cu autospeciala dotata cu aparatura de termoviziune, a observat, pe directia localitatii de frontiera Vanatori, un atelaj hipo care se deplasa dinspre fasia de protectie catre interiorul tarii.

Imediat a fost declansata o actiune specifica, pe timpul careia politistii de frontiera au oprit atelajul, in care se aflau cetatenii romani Bogdan C. si Catalin F., in varsta de 31 respectiv 33 de ani.

Cele doua persoane au declarat ca se aflau in zona pentru a demola o cladire abandonata din cadrul unei ferme parasite.

In urma controlului atelajului, colegii nostri au descoperit, pe langa diverse unelte si 22 de pachete de tigari marca Plugarul cu timbru de acciza R. Moldova, pe care cei doi au declarat ca le-au cumparat din municipiul Galati pentru consumul propriu.
Extinzand cercetarile in zona, in apropierea fasiei de protectie, intr-un canal colector, colegii nostri au descoperit 20 de saci de rafie, in care se aflau pachete cu tigarete din acelasi lot.”, informeaza ITPF Iasi.

In urma inventarierii celor 20 de saci a rezultat un numar de 344.020 tigarete, in valoare de 75.836 lei, care au fost ridicate in vederea confiscarii.

In cauza sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.
Fata de Catalin F. care a mai fost depistat de politistii de frontiera galateni in anul 2009, in cadrul operatiunii „Matelotii”, incercand sa introduca ilegal tigarete de contrabanda in Romania, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore.

Cercetarile continua impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin in vederea stabilirii intregii arii infractionale si pentru identificarea tuturor persoanelor implicate.

Foto: lumeapresei.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  13.05.2017 09:13

wh0cd7655870 buy viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii