A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865261.6971.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Duelul Campionilor”, la Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-06-2013, ora 11:25

„Duelul Campionilor”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Cristian ADOMNITEI, a participat joi la conferinta de lansare a evenimentului „Duelul Campionilor Olimpici Tir Sportiv – Jocurile Olimpice Londra 2012”. Evenimentul care ii va readuce fata in fata pe Alin MOLDOVEANU si Niccolo CAMPRIANI va avea loc vineri, 7 iunie, ora 17.00, la Sala Polivalenta.

Cei care spun ca nu mai avem modele gresesc. Vedem, iata, sportivi de exceptie, care au performante, desi au parte de resurse minime. Ei sunt eroii, mandria noastra. Ei sunt cei care fac cinste intregii comunitati si care duc numele Iasului mai departe. Consiliul Judetean Iasi a fost prima institutie publica din Romania care a acordat un premiu sportivului Alin MOLDOVEANU, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice de la Londra, in cadrul unei gale pe care am organizat-o exclusiv pentru sportivii ieseni care au avut performante deosebite. Acel demers si sprijinul pe care l-am acordat sportului iesean pe parcursului mandatului de pana acum arata o noua atitudine a institutiei pe care o conduc, o noua abordare asupra unui domeniu extrem de important”, a declarat Cristian ADOMNITEI.

La eveniment au mai participat dl. Maricel POPA, Presedintele Clubului Sportiv OMEGA-TEHNOTON, Ciprian PARASCHIV, Directorul Directiei pentru Sport si Tineret Iasi, si Sorin BABII,Presedintele Federatiei Romane de Tir Sportiv.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii