A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719984058.1523.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dubla crima la Iasi! O jurnalista si fetita ei de 5 luni au fost gasite moarte in casa
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-07-2012, ora 10:06

Dubla crima la Iasi! O jurnalista si fetita ei de 5 luni au fost gasite moarte in casa

Articol de Alexandra Stefanescu

O femeie de 29 de ani din Iasi si fiica ei de 5 luni au fost gasite moarte intr-un apartament din cartierul Alexandru cel Bun. Sotul femeii este cel care le-a descoperit pe cele doua injunghiate. Ingrozit, barbatul a sunat la 112. Medicii veniti la fata locului nu au putut decat sa constate decesul.

Principalul suspect in acest caz este fratele tinerei, bolnav de schizofrenie. Barbatul de 23 de ani a fost externat in urma cu o saptamana de la Spitalul de Psihiatrie Socola. Acesta a fost dat in urmarire generala. Politistii nu au gasit arma crimei, cel mai probabil, aceasta fiind inca in posesia atacatorului.

Potrivit anchetatorilor, joi seara tanarul ar fi venit la sora lui si ar fi avut o discutie aprinsa cu aceasta dupa care s-ar fi napustit asupra femeii cu un cutit atacandu-si ulterior si nepoata de cinci luni. Barbatul si-a schimbat mai apoi hainele si a fugit de la locul crimei.

La data de 19 iulie, ora 21.15, Inspectoratul de Politie Judetean Iasi a fost sesizat prin apel unic de urgenta 112, de catre S. George de 35 ani, din Iasi despre faptul ca, in jurul orelor 21.00, cand a ajuns la locuinta proprietate personala a gasit-o pe sotia sa decedata, prezentand plagi taiate in zona gatului. Tot in locuinta, copilul minor, in varsta de 5 luni al acestora era decedat, prezentand plagi taiate in zona gatului.

S-a constituit echipa operativa complexa condusa de procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi, care efectueaza cercetari cu privire la cauzele si conditiile in care a survenit decesul celor doua persoane.

Avand in vedere moartea violenta a victimelor, cauza a fost preluata de un procuror din cadrul unitatii de Parchet susmentionate, urmand ca date cu privire la caz sa va fie furnizate de reprezentantii acestei unitati”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Iasi, Anca Vijia.

Dupa ce va fi prins, barbatul va fi supus unei expertize psihiatrice, pentru a se stabili daca avea discernamant in momentul in care a comis crimele.

Potrivit Mediafax, femeia a lucrat timp de cativa ani ca jurnalist in Iasi dupa care s-a angajat la Penitenciar, ca profesor de cultura civica.

Aceasta era angajata Inspectoratului Scolar Judetean Iasi, calitate in care timp de 3 zile pe saptamana, preda educatie civica un numar de 10 ore in cadrul Scolii de Arte si Meserii nr.41 ce functioneaza in interiorul locului de detinere.

S-a remarcat ca un pedagog si un coleg desavarsit, interesata constant de perfectionare si dezvoltare profesionala.

In urma cu 2 ani a parasit domeniul jurnalistic pentru cel didactic, continuandu-si colaborarea cu unitatea de detentie in aceeasi termeni de respect si suport reciproc in munca dificila de recuperare si reinsertie sociala a persoanelor private de libertate”, informeaza conducerea Penitenciarului Iasi.

Foto: facebook.com

     
Tag-uri: crima, Iasi, anchetatori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii