A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835314.108.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doua masini ticsite cu tigari de contrabanda, descoperite in Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
28-08-2013, ora 15:33

Doua masini ticsite cu tigari de contrabanda, descoperite in Iasi

Articol de Cristian Amariei

Politistii ieseni au ridicat, in vederea confiscarii, peste un milion de tigarete si doua mijloace auto cu care acestea erau transportate. Tigarile au fost identificate in trafic, urmare a unor informatii detinute de politisti, asupra a doi barbati din Republica Moldova.

Pe data de 28 august, in jurul orei 01.30, politistii Sectiei 4 Politie Iasi au oprit in trafic, pe o strada din municipiul Iasi, o autoutilitara ce era condusa de un barbat, in varsta de 24 de ani, din Republica Moldova.

In urma controlului efectuat asupra vehiculului, in habitaclul acestuia au fost gasite mai multe colete, de dimensiuni mari, ambalate in folie de culoare neagra. Deoarece existau suspiciuni cu privire la continutul acestora, coletele au fost verificate, iar in interior au fost gasite pachete de tigari de provenienta Republica Moldova.

Suspectul a fost condus la sediul Sectiei 4 Politie, pentru continuarea cercetarilor, iar in urma controlului amanuntit asupra autovehiculului au fost gasite 819.200 de tigarete, de provenienta Republica Moldova, pentru care nu existau documente de provenienta.

In continuarea cercetarilor, a mai fost identificat un alt barbat, in varsta de 33 de ani, tot din Republica Moldova, care conducea o alta autoutilitara, in interiorul careia au mai fost gasite alte 332.800 de tigarete de contrabanda.

Si cel de al doilea conducator auto a fost condus la sediul sectiei de politie pentru cercetari, ambele autovehicule fiind indisponibilizate, iar tigaretele au fost ridicate, in vederea confiscarii.

     
Tag-uri: tigari, frontiera, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii