A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865514.875.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

"Doneaza sange! Fii erou". Iesenii sunt asteptati la Centrul de Transfuzie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-04-2013, ora 15:24

"Doneaza sange! Fii erou". Iesenii sunt asteptati la Centrul de Transfuzie

Articol de Alexandra Stefanescu

Societatea Studentilor Medicinisti Iasi organizeaza o noua editie a Campaniei de Donare de Sange sub deviza “Doneaza sange!Fii erou!” in perioada 22-26 aprilie 2013.

In prima parte a proiectului, in zilele de 21-22 aprilie 2013 vom demara o campanie de informare si de sensibilizare a studentilor ieseni referitor la nevoia acuta de sange din spitalele din Romania si importanta actului donarii,urmand ca a doua parte sa se deruleze in colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguina Iasi, unde vom fi prezenti in perioada 22-26 aprilie 2013, intre orele 8:30-14:30, pentru a discuta cu donatorii si pentru a da o mana de ajutor personalului centrului.

Dorim ca prin aceasta campanie sa facem un apel de solidaritate, adresat societatii civile din Romania, prin care incurajam donarea benevola de sange. Initiativa va ajuta astfel la salvarea unui numar insemnat de vieti care astazi nu au nici o sansa la viata fara efectuarea unei transfuzii de sange. Aceasta campanie este dedicata in special tinerilor, dat fiind faptul ca marea majoritate a donatorilor fideli la ora actuala depaseste media de varsta de 40 de ani. In curand vom avea nevoie de tineri pentru a suplini aceasta lipsa”, informeaza Societatea Studentilor Medicinisti Iasi (SSMI).

Foto: adevarul.ro

     
Tag-uri: donare, sange, SSMI, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii