ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
02-06-2015, ora 08:09

Donatie pentru Palatul Copiilor. Copii si adulti au lansat pe Bahlui, in scop caritabil, doua mii de ratuste

Articol de Cristian Amariei
Doua mii de ratuste de plastic au fost lansate pe Bahlui in scop caritabil. Initiativa inedita apartine Asociatiei Parintilor de la Palatul Copiilor care isi propune sa stranga fonduri pentru achizitionarea unei scene mobile. La eveniment au participat cateva sute de ieseni care au inchiriat, contra sumei de 5 lei, ratustele din plastic.

Sute de ieseni s-au distrat si au donat bani pentru educatie de Ziua Internationala a copilului. Parintii si bunicii i-au luat de mana pe cei mici si i-au dus pe malul raului Bahlui, in zona Podulul de Piatra pentru a participa la un concurs cu ratuste din plastic. Participantii au inchiriat cu cinci lei cate o ratusca, iar banii stransi vor fi folositi in scop caritabil, pentru materialele necesare micilor artisti care invata la Palat.

Catalin Zagan, presedintele Asociatiei Parintilor de la Palatul Copiilor Iasi: "Vrem sa achizitionam o scena mobila necesara majoritatii cercurilor care isi desfasoara activitatea in Palat pentru ca le ofera securitate copiilor atunci cand evolueaza. E vorba atat de cercurile artistice, cat si de cercurile sportive."

Pentru o astfel de scena este nevoie de minimum 60.000 de lei, iar asociatia spera ca va reusi sa stranga banii necesari. Primul pas a fost facut, iar parintii prezenti la concursul de ratuste au sprijinit initiativa.

Copiii care au avut ratustele printre primele 30 ajunse la linia de sosire vor merge in excursie in nordul Moldovei.

Organizatorii spun ca evenimentul este doar o prima etapa. Acestia isi propun sa mai faca si alte actiuni prin intermediul carora sa adune banii necesari pentru achizitionarea scenei de care au nevoie.

Sursa. digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii