ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-04-2015, ora 08:12

Doi politisti locali din Iasi au lovit un cetatean turmentat in parcul din fata Teatrului National

Articol de Cristian Amariei
De ajunul Floriilor un cetatean turmentat a fost lovit cu genunchiul si cu palma peste cap de catre un agent al Politiei Locale Iasi.

In jurul orei 18:30 a zilei de 4 aprilie , ajunul Floriilor, un cetatean era intins pe o alee din parcul din fata Teatrului National . Cetateanul a inceput sa sarbatoreasca Floriile mai devreme si Bacchus l-a obosit de simtea omul nevoie de odihna. Trezit din odihna lui cetateanul a vazut langa el doi agenti ai Politiei Locale . in timpul discutiei ce s-a legat intre cetatean si agentii de Politie, prietenul lui Bacchus, cetateanul, primeste un genunchi si o palma peste cap de la unul dintre agenti.

In urma vizionarii imaginilor in care se poate vedea cum cetateanul turmentat este lovit cu genunchiul si cu palma peste cap de catre un agent al Politiei Locale, Nicoleta Deciu , sef serviciu comunicare din cadrul Politiei Locale Iasi, a declarat:
„Aspectele sesizate de dumneavoastra vor fi analizate la nivelul conducerii, urmand sa se ia o masura impotriva celor doi lucratori.”

Video pe iasi1.ro
Foto: talentirosit.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii