A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719990338.4648.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi moldoveni au trecut Prutul inot pentru a intra ilegal in Romania
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2014, ora 13:32

Doi moldoveni au trecut Prutul inot pentru a intra ilegal in Romania

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politei de Frontiera Oancea au depistat in zona de responsabilitate doi barbati, care au incercat sa intre ilegal in Romania.

La sfarsitul saptamanii trecute, in timpul desfasurarii unei misiuni specifice de supraveghere a zonei de competenta cu sistemul care functioneaza pe principiul termoviziunii, politistii de frontiera din cadrul SPF Oancea/ ITPF Iasi, au observat, pe directia localitatii de frontiera Oancea, in apropierea malului romanesc al raului Prut, doua persoane care nu-si justificau prezenta in zona.

In scurt timp la fata locului s-au deplasat politisti din cadrul aceluiasi sector, care in conformitate cu prevederile legale in vigoare au interceptat si legitimat persoanele.

Din primele verificari s-a constatat ca persoanele in cauza, ambele de sex masculin, nu poseda documente de identitate si au trecut inot raul Prut din R. Moldova, cu intentia de a intra ilegal pe teritoriul Romaniei, urmand ca ulterior sa se deplaseze intr-o alta tara din Uniunea Europeana in vederea gasirii unui loc de munca.”, a declarat comisar sef de politie Vica Tanase, purtator de cuvant al STPF Galati.

Politistii de frontiera au intocmit in cauza dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare in tara prin trecerea frauduloasa a frontierei de stat, iar cei doi barbati au fost predati autoritatilor de frontiera ale Republicii Moldova.

Foto: politik.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii