A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719865494.0454.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi indivizi au talharit o batrana intr-o scara de bloc din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
30-04-2014, ora 12:01

Doi indivizi au talharit o batrana intr-o scara de bloc din Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Pe data de 29 aprilie, in jurul orei 09.00, politistii din cadrul Sectiei 4 Politie Iasi au fost sesizati prin 112, de catre o femeie de 80 ani, din Iasi , cu privire la faptul ca in timp ce se afla in scara blocului in care locuieste, doua persoane necunoscute, i-au furat lantisorul de la gat.

Politistii au demarat verificarile si investigatiile in zona comiterii faptei, ocazie cu care au fost identificate cele doua persoane banuite de comiterea infractiunii, D. Alin, de 20 ani si A. Mihai, de 20 ani, ambii din comuna Comarna judetul Iasi, care se aflau in zona Alexandru cel Bun. Bunul sustras a fost depus la o casa de amanet, de unde a fost ridicat si predat partii vatamate. Cei doi au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati parchetului cu propuneri legale”, anunta IPJ Iasi.

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: batrana, furt, Iasi, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii