A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719988073.1619.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi ieseni surprinsi de proprietarul apartamentului din care furau
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-08-2014, ora 11:32

Doi ieseni surprinsi de proprietarul apartamentului din care furau

Articol de Ana-Maria Onofrei

La data de 17 august, in jurul orelor 11.00, Politia Municipiului Iasi a fost sesizata prin Dispeceratul 112 de un iesean, de 67 ani, despre faptul ca a surprins in locuinta sa din municipiu Iasi, doi tineri necunoscuti care profitand ca usa de termopan din curtea exterioara a blocului era deschisa, au patruns in interior si din apartament au sustras un telefon mobil si o tableta, in valoare de 630 lei, dupa care au fugit.

Politistii Biroului Investigatii Criminale au actionat in zona comiterii faptei si au prins in flagrant pe T. M. de 16 ani si O. IUSTIN de 18 ani, ambii din Iasi care aveau asupra lor bunurile sustrase.

„In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de „furt calificat”, iar cercetarile continua in vederea documentarii intregii activitati infractional. Cei doi tineri au fost retinuti pe baza de Ordonanta de retinere pentru o perioada de 24 ore, fiind prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, cu propunerea de arestare preventiva.” au precizat reprezentantii IPJ Iasi.

Parchetul a respins propunerea dispunand cercetarea acestora sub control judiciar. Cei doi au fost depusi in CRAP Iasi, iar dupa expirarea Ordonantei de retinere vor fi pusi in libertate.

Foto: ziarulunirea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii