A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664695.7634.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi ieseni au fost prinsi in timp ce trasportau tigari de contrabanda cu o caruta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
19-02-2016, ora 09:29

Doi ieseni au fost prinsi in timp ce trasportau tigari de contrabanda cu o caruta

Articol de Madalina Irimia
Politistii de frontiera din cadrul SPFIasi/ ITPF Iasi au identificat doi cetateni romani care transportau cu o caruta, aproximativ 4.900 pachete tigarete de contrabanda, pe care le trecusera peste raul Prut cu ajutorul unei funii.

Pe 16 februarie a.c., in jurul orei 19.30, actionand in baza unor informatii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in cadrul careia au oprit pentru control, pe directia localitatii de frontiera Sculeni, un atelaj hipo in care se aflau doua persoane de sex masculin.

In urma controlului efectuat, in caruta au fost descoperite trei colete, invelite in folie de culoare neagra, in care erau tigarete cu timbru de acciza Republica Moldova.

Cele doua persoane, cetateni romani in varsta de 17 respectiv 40 ani, domiciliati pe raza judetului Iasi, au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetari. Astfel, s-a stabilit faptul ca tigaretele au fost trecute de catre cei doi barbati peste raul Prut cu ajutorul unei funii.

Potrivit ITPF Iasi, in urma inventarierii continutului coletelor a rezultat cantitatea de 4.890 pachete de tigari, marca Plugarul, de provenienta R. Moldova.

Tigaretele in valoare de aproximativ 55.012 lei au fost ridicate in vederea confiscarii, iar in cauza politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Politistii continua cercetarile pentru a stabili intreaga arie infractionale si pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii