A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719835089.8357.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi ieseni au fost arestati dupa ce au agresat si jefuit un baiat de 17 ani in plina strada
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
10-09-2014, ora 10:46

Doi ieseni au fost arestati dupa ce au agresat si jefuit un baiat de 17 ani in plina strada

Articol de Cristian Amariei

La data de 4 septembrie, E. M., de 17 ani, din Iasi a sunat la 112, sesizand faptul ca, in noaptea de 3 spre 4 septembrie, in jurul orei 02:30, a fost agresat de doi indivizi necunoscuti in timp ce se deplasa pe o strada din Iasi, care i-au sustras un telefon mobil, in valoare de 300 lei.

Pe data de 9 septembrie, in urma investigatiilor efectuate, politistii din cadrul Biroului de Investigatii Criminale i-au condus la sediul Politiei Municipiului Iasi pe B. Alin, de 19 ani si S. E., de 16 ani, din Iasi.

In urma cercetarilor si a probatoriului administrat in cauza s-a stabilit cei doi sunt banuitii comiterii infractiunii, fiind retinuti pe baza de ordonanta de retinere pentru comiterea infractiunii de talharie calificata, urmand ca la data de 10.09.2014 sa fie prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi, cu propunere de arestare preventiva.” , informeaza IPJ Iasi.

Prejudiciul a fost recuperat in totalitate.

Foto: tion.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii