A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720046124.0888.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi copii din judetul Iasi au fost raniti in urma exploziei unui proiectil
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
25-10-2012, ora 21:25

Doi copii din judetul Iasi au fost raniti in urma exploziei unui proiectil

Articol de Diana Dumitriu

Doi copii din localitatea Boureni, de 12 si de 6 ani, au fost adusi la Spitalul de Copii Sfanta Maria, din Iasi, dupa ce au fost raniti de explozia unui proiectil ramas neexplodat din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial. Capitan Silvia Spiridon, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi, spune ca proiectilul are diametrul de 76 mm si ca e posibil ca acesta sa fi explodat atunci cand a fost miscat.

Mama unuia dintre copii a anuntat incidentul la serviciul 112. Spre locul indicat au plecat mai multe echipe de pirotehnisti si specialisti din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Iasi.

Echipajul de pe ambulanta a constatat ca baiatul de 12 ani a suferit o plaga la nivelul abdomenului iar cel de 6 ani s-a ales cu o fractura deschisa de gamba. Se pare ca bucati din proiectil au ramas infipte in piciorul copilului. El va fi dus in blocul operator.

Foto: tribune.com.pk

     
Tag-uri: grenada, Iasi, explozie, copii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii