ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
26-09-2014, ora 13:42

Doi barbati s-au prezentat la Vama Albita cu documente false

Articol de Ana-Maria Onofrei

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita /ITPF Iasi au intocmit lucrari penale pe numele a doi barbati, care au prezentat la controlul de frontiera documente false.

In Punctul de Trecere a Frontierei Albita /ITPF Iasi s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul roman Eusebiu E., in varsta de 38 ani, conducand un autoturism marca Opel Omega, inmatriculat in Franta.

Potrivit ITPF Iasi, „La solicitarea lucratorilor nostri barbatul a prezentat unpermis de conducere valabil pentru categoria B emis in Italia. Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constat faptul ca documentul prezentat la control nu prezinta conditiile de forma si fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

Cu privire la cele constatate soferul a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca permisul de conducere este fals.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele barbatului lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de „uz de fals” si „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fara permis de conducere”.

Ieri, 25 septembrie, in jurul orei 14.30, tot la Vama Albita, s-a prezentat cetateanul din Republica Moldova Boris G., in varsta de 51 ani, conducand un autoturism marca Ford Focus, inmatriculat in Bulgaria, pentru controlul necesar trecerii frontierei.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, politistii de frontiera au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat faptul ca autoturismul nu are efectuata inspectia tehnica periodica, iar certificatul care atesta efectuarea inspectiei este fals.

Cu privire la cele constatate conducatorul auto a declarat ca nu avea cunostinta despre faptul ca permisul de conducere este fals.

Politistii de frontiera au intocmit pe numele tanarului lucrare penala pentru savarsirea infractiunilor de „uz de fals” si „conducerea pe drumurile publice a unui autoturism inmatriculat in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania”.

Foto: ziarelive.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii