A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833259.5502.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doi barbati au incercat sa treaca raul Prut inot pentru a intra in Romania. Calatoria a fost intrerupta de politistii de frontiera ieseni
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
03-10-2014, ora 16:02

Doi barbati au incercat sa treaca raul Prut inot pentru a intra in Romania. Calatoria a fost intrerupta de politistii de frontiera ieseni

Articol de Cristian Amariei
Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au depistat doi barbati, care au incercat sa intre ilegal in Romania.

Ieri, 2 octombrie, in jurul orei 10.00, in cadrul unei actiuni de colaborare cu autoritatile de frontiera din R. Moldova, politistii de frontiera romani au fost informati ca doua persoane incercau sa treaca inot raul Prut si sa intre pe teritoriul Romaniei.

Astfel, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni au depistat, la scurt timp, pe directia localitatii de frontiera Grozesti, in apropierea malului romanesc al raului Prut, persoanele si au procedat la legitimarea lor. Oamenii legii au constatat ca cei doi barbati imbracati sumar nu vorbesc limba romana sau o limba de circulatie internationala si nu au asupra lor documente de identitate sau bagaje.

In vederea stabilirii identitatii si efectuarii cercetarilor persoanele au fost conduse la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Raducaneni.

Potrivit ITPF Iasi, „In urma verificarilor specifice efectuate cu sprijinul autoritatilor din R. Moldova si din declaratiile barbatilor, politistii de frontiera au stabilit ca acestia sunt: S.K., cetatean afgan, in varsta de 30 ani si K.N., cetatean pakistanez in varsta de 22 ani, care au trecut raul Prut inot, cu intentia de a intra ilegal pe teritoriul Romaniei.”

Politistii de frontiera au intocmit in cauza dosar sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat.

La finalizarea cercetarilor barbatii au fost predati autoritatilor de frontiera ale statului vecin.

Foto: pressalert.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii