A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719866373.4878.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Documentatia tehnico-economica pentru Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa va fi realizata pana in primavara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-12-2012, ora 18:05

Documentatia tehnico-economica pentru Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa va fi realizata pana in primavara

Articol de Alexandra Stefanescu

Consiliul Judetean Iasi a desemnat castigatorul licitatiei privind realizarea documentatiei tehnico-economice pentru proiectul „Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa in Zona Iasi”. In urma evaluarii ofertelor depuse in cadrul procedurii de atribuire a contractului de achizitie publica a serviciilor de elaborare a documentantiei mentionate, precum si de consultanta pentru elaborarea cererii de finantare, oferta depusa de SC Transproiect 2001 SA Bucuresti a fost desemnatata castigatoare.

Oferta castigatoare a fost de 460.000 lei, la care se adauga TVA in valoare de 110.400 lei. Durata de prestare a serviciilor este de 6 luni, dar cu siguranta aceasta va fi mult mai scurta. Contractul va fi semnat maine, la sediul Consiliului Judetean. Subcontractantii nominalizati de societatea comerciala castigatoare sunt SC Iptana SA Bucuresti si Ernst&Young SRL Bucuresti. Etapa urmatoare va fi depunerea de catre Compania Nationala de Cai Ferate, care este lider de proiect, a cererii de finantare pe Programul Operational Sectorial – Transporturi. Valoarea totala a proiectului este de minim 15 milioane de euro”, a declarat Cristian ADOMNITEI, Presedintele Consiliului Judetean Iasi.

In cadrul aceleiasi licitatii au mai fost depuse sase oferte: SC Eden Consulting & Engineering SRL (418.712 lei, fara TVA), SC Romair Consulting SRL (338.800 lei, fara TVA), Asocierea SC Tecnic Consulting Engineering Romania SRL – Baicons Impex SRL (253.625,74 lei, fara TVA), SC Primacons Group SRL (327.169,17 lei, fara TVA), SC Avensa Consulting SRL (201.313 lei, fara TVA), SC XOR IT Systems SRL (470.900 lei, fara TVA).

Prin realizarea unui Centru Intermodal la Iasi se doreste sporirea atractivitatii Judetului Iasi si a zonei de Nord-Est a Romaniei, pentru realizarea de investitii straine si de noi activitati economice care folosesc serviciile de transport. Acest proiect va incerca sa aduca in Iasi noi locuri de munca si sa dinamizeze economia locala. Centrul Intermodal Regional de Transport Marfa va fi amplasat pe raza comunei Holboca, pe o suprafata de aproximativ 20 de hectare.

Foto: infois.ro

     
Tag-uri: CJ, Iasi, oferta, licitatie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii