A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720181665.4195.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Document falsificat descoperit la frontiera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
05-09-2012, ora 16:32

Document falsificat descoperit la frontiera

Articol de Diana Dumitriu

Un barbat cu cetatenie romano-moldoveneasca s-a ales cu dosar penal dupa ce a prezentat la frontiera, de la Punctul de Trecere Sculeni, documente falsificate pentru un Mercedes, model E270 CDI, inmatriculat in Anglia.

Iurie V., in varsta de 26 de ani, din Republica Moldova, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeniconducand un autoturism marca Mercedes, model E270 CDI, inmatriculat in Anglia.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la autenticitatea sticker-ului, aplicat pe certificatul de inmatriculare, care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice a autovehiculului, s-au efectuat verificari specifice in urma carora s-a constatat ca acesta nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic.

Cetateanului in cauza i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de uz de fals,urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi cu propunerile legale”, a explicat agent principal de politie Alina Leonte.

Foto: aradon.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii