ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
17-11-2014, ora 13:45

Document fals descoperit de politistii de frontiera ieseni

Articol de Madalina Irimia

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala unui cetatean roman, care a prezentat la controlul de frontiera un document fals pentru autoturismul pe care il detinea.

Pe data de 15 noiembrie, in jurul orei 00.05 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, un cetatean din R. Moldova, care conducea o autoutilitara marca Mercedes Sprinter pe platforma careia se afla un autoturism marca Volkswagen.

La controlul specific, la solicitarea politistilor de frontiera, Olga B., cetatean roman, pasagera in autoutilitara, a prezentat pentru autoturismul marca Volkswagen un certificat de inmatriculare emis de autoritatile din Italia.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unui document autentic, fiind fals. In legatura cu cele constatate, Olga B., a declarat ca a cumparat autoturismul neavand cunostinta despre faptul ca certificatul de inmatriculare nu este autentic.”, a declarat agent principal de politie Alina Leonte, purtator de cuvant al ITPF Iasi.

Politistii de frontiera au intocmit celei in cauza lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de „uz de fals” si „fals material in inscrisuri oficiale”.

Foto: trm.md

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii