A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727710053.5096.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Doctorul Ciuhodaru, numit consilier onorific in Ministerul Sanatatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
10-01-2012, ora 15:20

Doctorul Ciuhodaru, numit consilier onorific in Ministerul Sanatatii

Articol de Alexandra Stefanescu

Medicul Tudor Ciuhodaru a fost numit consilier onorific de urgenta la Ministerul Sanatatii. Anuntul a fost facut de Ritli Ladislau, ministrul Sanatatii.

Ritli a precizat ca, neavand foarte multi specialisti, a hotarat sa aleaga un consilier onorific pe probleme de urgenta, respectiv pe doctorul Tudor Ciuhodaru. Ministrul a mai spus ca a avut o discutie cu Tudor Ciuhodaru, urmand ca acesta sa ajute la dezvoltarea si comunicarea pe marginea proiectului Legii sanatatii.

Medicul Tudor Ciuhodaru, de la Spitalul "Sfantul Spiridon", a declarat ca a fost, marti, la Palatul Cotroceni, ca i-au fost cerute un CV si informatii despre tot ce stie sa faca, precizand ca nu a discutat despre preluarea functiei de subsecretar de stat dupa plecarea lui Raed Arafat.

Tudor Ciuhodaru a fost ales in 2008 deputat de Iasi, dupa ce a candidat pe listele PSD, dar la scurt timp dupa alegeri a demisionat din partid, acuzand neintelegeri cu liderul PSD Iasi, Gheorghe Nichita. Ulterior, el s-a inscris in UNPR, insa a demisionat si din acest partid, dupa ce, in vara anului 2010, a votat motiunea de cenzura initiata de opozitie pe tema taierii salariilor cu 25 la suta. In ianuarie 2011, Ciuhodaru s-a inscris in PC, fiind nominalizat de acest partid drept candidat la Primaria Iasi.

Exclus in septembrie 2011 din PC, Tudor Ciuhodaru s-a inscris din nou in UNPR, anuntand ca va candida la Primaria Iasi si ca ar putea fi sustinut de mai multe partide.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii