A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727692490.3865.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Directia Locala de Evidenta a Persoanei lanseaza a doua editiei a campaniei Prioritate la Identitate!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
13-02-2013, ora 17:15

Directia Locala de Evidenta a Persoanei lanseaza a doua editiei a campaniei Prioritate la Identitate!

Articol de Diana Dumitriu

Editia a II-a a Campaniei PRIORITATE LA IDENTITATE! va fi lansata de Directia Locala de Evidenta a Persoanei, incepand din 21 februarie, cu scopul punerii in legalitate pe linie de evidenta a persoanelor si stare civila a cetatenilor din comunele arondate.

Prin intermediul statiei mobile angajatii Directiei Locale de Evidenta a Persoanei se vor deplasa, conform planificarii, in fiecare din cele 26 de comune arondate pentru a prelua cereri de eliberare a actului de identitate si a certificatelor de stare civila pierdute sau deteriorate.

Campania se adreseaza persoanelor care au actul de identitate expirat sau urmeaza sa le expire in urmatoarele 6 luni;au implinit 14 ani si nu au act de identitate; au actul pierdut, furat, deteriorat; si–au schimbat domiciliul sau au alt numar la casa; s-au casatorit/au divortat/schimbat numele si nu au preschimbat actul de identitate; au certificate de stare civila tip vechi/pierdute/deteriorate; au buletin tip vechi si doresc carte de identitate.

In cadrul primei editii a Campaniei au fost puse in legalitate 1620 de persoane principalele motive fiind expirare, pierdere, primul act de identitate; au fost identificate si puse in legalitate 24 de persoane majore care nu au avut niciodata un act de identitate.

Statisticile arata ca 34.183 de persoane din cele 873.662 existente in judetul Iasi nu au carte de identitate valabila. Astfel, nu au solicitat eliberarea unui act de identitate in termenul prevazut de lege 7.719 copii de 14 ani, din care 4.177 sunt din anii anteriori, precum alti 26.473 adulti, din care 14.106 din anii anteriori.

     
Tag-uri: DLEP, Iasi, campanie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii