ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
31-07-2012, ora 07:14

Din septembrie, iesenii vor calatori in autobuze cu aer conditionat

Articol de Anca Gabriela Cretu

La inceputul lunii septembrie, in Iasi vor mai fi puse in circulatie inca 20 de autobuze. Desi au o vechime de maximum 10 ani, “noile” mijloace de transport vor avea aer conditionat.

Reprezentantii Primariei Iasi spun ca in urma ofertelor depuse, s-a adjudecat contractul firmei cu cel mai convenabil pret al achizitiei

“Licitatia pentru achizitia autobuzelor second hand a fost adjudecata. A castigat o firma din Barlad cu o oferta de 1.590.000 de lei fara TVA. Firma selectata trebuie sa aduca autobuzele in 30 de zile de la semnarea contractului, care va avea loc in aceste zile. Speram ca autobuzele vor ajunge la Iasi pana la inceputul lunii septembrie. Acestea au o vechime mai mica de 10 ani, cu aer conditionat si tapiterie noua, a explicat inspectorul de specialitate din cadrul municipalitatii iesene, Lucian Schiopu.

Viceprimarul Iasului, Mihai Chirica, declara in urma cu cateva saptamani ca cele 20 de autobuze second - hand vor circula pe traseul Targu Cucu - Rond Agronomie in urma retragerii tramvaielor 1 si 13 de pe tronsonul Gavriil Musicescu - bulevardul Carol I - rond Agronomie.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii