ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
27-03-2014, ora 17:00

Dezbaterea publica “Voluntariatul – forma a culturii participative”, la Iasi

Articol de Alexandra Stefanescu

Asociatia “Surasul Albastru” din Iasi organizeaza Vineri, 28 martie, incepand cu ora 11:00, in Sala Mare a Prefecturii Iasi, dezbaterea publica “Voluntariatul – forma a culturii participative”. La eveniment au confirmat prezenta reprezentanti ai Guvernului Romaniei, autoritati publice locale, precum si reprezentanti ai societatii civile.

In contextul unei initiative legislative care vizeaza recunoasterea voluntariatului ca experienta profesionala si a unei nevoi tot mai acute de implicare si activism in procesul decizional al sectoarelor de activitate, actiunea iti propune sa confrunte idei, cu scopul de a sublinia importanta deosebita pe care voluntariatul o are ca forma a culturii participative.

Poate fi considerat voluntariatul o premisa a reusitei in viata? Este el un mod de viata? Avem un cadru legislativ favorabil derularii unor actiuni civice acurate? Este voluntariatul valorificat la adevarata valoare pe care o are in evolutia unei societati? La aceste problematici si la multe alte semne de intrebare vom incerca sa gasim raspunsul in cadrul acestei dezbateri publice”, a afirmat Elena Ungureanu, manager de proiect in cadrul organizatei.

Accesul la eveniment este liber.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii