A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719758609.3518.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detinutii ieseni, scoliti sa utilizeze calculatorul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
20-06-2013, ora 09:04

Detinutii ieseni, scoliti sa utilizeze calculatorul

Articol de Madalina Irimia

Penitenciarul Iasi a demarat la inceputul acestei saptamani instruirea a 20 de persoane private de libertate din regimurile semideschis, inchis si maxima siguranta in cadrul proiectului „Pregatire TIC la standarde europene in sistemul penitenciar romanesc”. Acestea, in intervalul 17-21.06.2013, vor fi instruite in vederea dobandirii de cunostinte si aptitudini de utilizare a calculatorului, in cadrul programului Equal Skills.

EqualSkills este un program flexibil de invatare menit sa ofere o introducere completa in lumea calculatoarelor, conferind abilitatile de baza de utilizare a calculatorului, fiind destinat celor care au folosit mai putin sau deloc calculatorul, promovand astfel incluziunea sociala si principiul egalitatii de sanse dupa punerea in libertate, contribuind astfel in mod concret la scaderea pericolului reprezentat de recidiva .

Proiectul „Pregatire TIC la standarde europene in sistemul penitenciar romanesc” se deruleaza in parteneriat de catre S.C. Euroaptitudini S.A. si Administratia Nationala a Penitenciarelor in perioada 01.10.2010- 30.09.2013 si urmareste sa contribuie la imbunatatirea sistemului de formare profesionala in sistemul penitenciar romanesc si la facilitarea integrarii grupurilor tinta intr-o societate inclusiva si informationala.

La finalul cursurilor organizate, toti participantii care vor promova, vor primi certificate de absolvire recunoscute pe plan international.

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: detinuti, Iasi, TIC
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii