A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720180945.6327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Detinatorii de arme din Iasi, verificati de politisti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
04-09-2014, ora 11:32

Detinatorii de arme din Iasi, verificati de politisti

Articol de Ana-Maria Onofrei

In cursul zilei de 3 septembrie, politistii Serviciului Arme Explozivi si Substante Periculoase au actionat pe raza judetului Iasi pentru prevenirea si descoperirea infractiunilor care aduc atingere regimului armelor si munitiilor.

In cadrul actiunii au fost efectuate 10 controale la detinatori de arme, fiind constatate 6 infractiuni si cercetate 9 persoane.

Au fost confiscate 2 pistoale neletale, de tir cu aer comprimat, un pistol neletal, de autoaparare, cu gaze si 6 cartuse cu gaze.

Au fost depistati Z. Octavian, de 38 ani din com. Roscani, G. Constantin, de 68 ani, din mun. Iasi, care nu au depus armele pe care le detineau in mod legal la un armurier autorizat in termen de 10 zile de la data expirarii perioadei de valabilitate a permiselor de arma.”, informeaza IPJ Iasi.

In cauze au fost intocmite dosare penale pentru savarsirea infractiunii de nedepunerea armei si a munitiei la un armurier autorizat in termen de 10 zile de la expirarea perioadei de valabilitate a permisului de arma.

Foto: libertatea.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii