A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662075.478.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Desfasurare de forte la Iasi. Adolescent disparut, gasit dupa 4 ore de cautari
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
18-02-2015, ora 08:16

Desfasurare de forte la Iasi. Adolescent disparut, gasit dupa 4 ore de cautari

Articol de Madalina Irimia
In dimineata zilei de 17 februarie, in jurul orelor 08:30, politia a fost sesizata prin 112 de catre N. Mihai din sat Hermeziu, comuna Trifesti, judetul Iasi, cu privire la faptul ca de aproximativ o ora il cauta pe fratele sau de 14 ani, elev la scoala din localitatea de domiciliu, iar la marginea satului Hermeziu, pe malul raului Prut, a fost gasit ghiozdanul, existand suspiciunea ca acesta sa se fi aruncat in albia raului Prut.

Conform procedurilor in vigoare s-a constituit o echipa de cautare a minorului formata din politisti de ordine publica, investigatii criminale si criminalisti (cu caine de urma), lucratori ISU cu 2 barci, 2 auto si 1 elicopter, lucratori ITPF Iasi cu 2 auto; jandarmi cu 1 auto; pompieri voluntari din cadrul Primariei Trifesti, precum si aproximativ 70 de cetateni din localitate, care au desfasurat activitati de cautare a minorului in albia raului Prut, pe malul acestuia, in localitatile invecinate si la diferiti prieteni ai acestuia.

In urma desfasurarii activitatilor specifice de cautare, la ora 11:20, copilul a fost depistat de o echipa de politisti de frontiera. Acesta se afla la baza digului de la iesirea din padurea satului Vladomira, comuna Trifesti, la circa 4,5, km de locul unde acesta a abandonat ghiozdanul. Baiatul era in viata si se afla in soc hipotermic. A fost fost preluat de o ambulanta din cadrul Serviciului de Ambulanta Iasi si transportat la Spitalul de Copii Sf. Maria Iasi pentru investigatii suplimentare.

Cercetarile continua pentru clarificarea tuturor imprejurarilor ce tin de acest eveniment.

Foto: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  13.05.2017 05:00

wh0cd7188690 Advair Diskus

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii