A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720044934.1566.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul Tudor Ciuhodaru ar putea candida intr-un alt judet din Moldova la parlamentarele din 9 decembrie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-10-2012, ora 12:03

Deputatul Tudor Ciuhodaru ar putea candida intr-un alt judet din Moldova la parlamentarele din 9 decembrie

Articol de Diana Dumitriu

Medicul Tudor Ciuhodaru este curtat de mai multe filiale a unor partide politice sa le reprezinte in viitorul Parlament. Primul zvon aparut in acest sens vine din judetul Vaslui, unde i s-ar fi propus lui Ciuhodaru sa candideze pe listele PPDD in colegiul Barlad. Alte propuneri pentru Tudor Ciuhodaru vin din zona unor partide din judetele Neamt si Botosani.

Doctorul Tudor Ciuhodaru isi anunta ieri candidatura la parlamentare considerand ca cetatenii vor decide mult mai bine decat partidele cine sunt cei care pot cu adevarat sa ii reprezinte.

Medicul Tudor Ciuhodaru spunea recent ca va candida pentru un nou mandat la fel cum a facut si in mandatul trecut, pentru cei umiliti si saraciti de nepasarea asa zisilor politicieni.

El crede ca este dorit de electorat chiar daca politicienii si partidele nu il agreaza pentru stilul direct si pentru adevarurile spuse care i-au deranjat pe unii sau pe altii.

Foto: antena3.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii