A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719987509.9892.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul PDL Petru Movila: „Atitudinea Guvernului fata de un erou national este revoltatoare”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-01-2013, ora 17:56

Deputatul PDL Petru Movila: „Atitudinea Guvernului fata de un erou national este revoltatoare”

Articol de Diana Dumitriu

Deputatul PDL Petru Movila protesteaza vehement fata de atitudinea reprezentantilor Guvernului Ponta fata de fostul detinut politic de peste Prut, Ilie Ilascu, si le solicita acestora sa gaseasca o solutie pentru a-i oferi o cazare si un serviciu decent in institutiile statului roman.

Deputatul Petru Movila considera ca atitudinea Guvernului Romaniei fata de un erou national, Ilie Ilascu, este revoltatoare, decizia fiind luata fara a se avea in considerare statutul si locul pe care basarabeanul il ocupa astazi in istorie.

Fostul detinut politic, decorat cu cu cele mai inalte distinctii atat in dreapta cat si in stanga Prutului, a primit ordinul de evacuare fara ca nimeni sa se gandeasca ca, spre deosebire de multe alte nume prezente pe lista chiriasilor RAPPS, Ilascu este un simbol national, un om care a avut un cuvant greu de spus in conturarea granitelor Republicii Moldova. Astazi, Guvernul Ponta a reusit sa il rasplateasca din plin pentru faptul ca s-a declarat roman si pentru modul in care a fost tratat de catre transnistreni in urma acestei declaratii de patriotism fata de Romania”, spune Petru Movila.

El considera totodata ca decizia de a-l lasa pe drumuri pe Ilie Ilascu arata clar respectul pe care Ponta il are atat fata de romani ”dar mai ales fata de moldovenii care au luptat pentru independenta Republicii Moldova si unirea cu Romania”.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii