A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834025.4312.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul Grigore Craciunescu, urmarit penal pentru conflict de interese
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
21-03-2013, ora 10:59

Deputatul Grigore Craciunescu, urmarit penal pentru conflict de interese

Articol de Alexandra Stefanescu

Procurorii Sectiei de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie au dispus inceperea urmaririi penale fata de deputatul Grigore Craciunescu acuzat de conflict de interese.

In calitate de primar al orasului Pascani, functie detinuta in intervalul 2008-2012, Craciunescu “a indeplinit acte si a participat la luarea de decizii prin care s-a realizat in mod direct un folos material pentru fiul sau”.

Invinuitul a perfectat, cu incalcarea dispozitiilor legale, mai multe contracte cu societati comerciale in care figureaza ca actionar principal si/sau administrator fiul sau. Facem precizarea ca inceperea urmaririi penale este o etapa a procesului penal reglementata de Codul de procedura penala, avand ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, in nicio situatie, sa infranga principiul prezumtiei de nevinovatie”, informeaza Ministerul Public.

Foto: pnlpascani.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Jason,  12.10.2020 16:01

Good morning readers! Essay writing companies are widespread on the web, suggesting custom written assignments for pupils who have no time and confused in their tasks or just plain to have too many duties. And I have found one awesome online super essay writing agency (pay for someone to write your essay here) for myself!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii