ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-08-2013, ora 14:00

Deputatul Daniel Oajdea, implicat intr-un accident rutier. O femeie a fost ranita

Articol de Cristian Amariei

Deputatul Daniel Oajdea a fost implicat astazi intr-un accident rutier. Din primele cercetari se pare ca in timpul unei manevre de depasire, deputatul a pierdut controlul volanului si a iesit in afara partii carosabile.

In urma accidentului a rezultat ranirea usoara a pasagerei de 26 de ani, care a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale.

In data de 07.08.2013, orele 11.45, am fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Ciortesti, judetul Iasi, a avut loc un accident usor. Politistii s-au deplasat cu operativitate la fata locului, iar din primele verificari s-a stabilit faptul ca soferul unui autoturism, in timp ce se deplasa pe DN 28, la efectuarea unei manevre de depasire, a pierdut controlul asupra directiei de mers, si a iesit in afara partii carosabile. In cauza s-au intocmit acte premergatoare, in care se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa, in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor producerii accidentului si luarii masurilor legale care se impun”, anunta IPJ Iasi.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii