A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719834979.5327.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Deputatul Costel Alexe si-a inaugurat duminica primul cabinet parlamentar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
18-03-2013, ora 17:42

Deputatul Costel Alexe si-a inaugurat duminica primul cabinet parlamentar

Articol de Alexandra Stefanescu

Duminica, 17 martie, a avut loc inaugurarea cabinetului parlamentar al deputatului colegiului uninominal nr. 7, Costel ALEXE.

Am inaugurat duminica primul meu cabinet parlamentar din colegiul uninominal 7 – Podu Iloaiei. Prezenta multor oameni la eveniment mi-a dat speranta ca plec la drum cu un parteneriat de durata intre cetateni, reprezentantul lor in Parlament si administratia locala. Cabinetul va functiona ca o legatura permanenta intre acestea, prin intermediul careia voi fi in contact permanent cu proiectele, nevoile si urgentele locuitorilor din cele 17 localitati ale colegiului meu. Vreau sa cred ca la urmatoarele alegeri vom putea spune cu totii ca anii care au trecut au fost un benefici pentru toti. Vreau ca oamenii sa fie convinsi de ajutorul pe care incerc sa-l dau in fiecare zi primarilor si in definitiv, vietii lor de zi cu zi. Voi mai deschide alte trei locatii pentru audiente in colegiu si in municipiul Iasi pentru ca eu chiar cred ca oamenii au reala nevoie de ajutorul nostru, ca reprezentanti ai lor, si ca legatura intre institutiile statului si cetatean” a declarat deputatul Costel Alexe.

Cabinetul parlamentar, situat in Str. Nationala, Bl. 6 ANL, parter, Podul Iloaiei, va functiona cinci zile pe saptamana si va avea ore speciale cu audiente in prezenta deputatului Costel Alexe.

La inagurare a participat edilul orasului Podu Iloaiei, consilieri locali, primari si consilieri ai localitatilor din colegiul 7. De asemenea, la eveniment au mai luat parte deputati de Iasi, manageri ai unor institutii publice si reprezentanti ai clerului ortodox.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii