A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662382.4076.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Depistat la volanul autoturismului, dupa ce consumase alcool
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
07-01-2013, ora 12:16

Depistat la volanul autoturismului, dupa ce consumase alcool

Articol de Madalina Irimia

In urma unei actiuni specifice desfasurate de politistii de frontiera din cadrul Sectorului PF Dorohoi, un cetatean roman s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice.

Pe data de 4 ianuarie, in jurul orelor 22.00, un echipaj format din politisti de frontiera de la SPF Dorohoi a oprit in trafic, in localitatea Mihaileni, un autoturism marca Dacia, condus de cetateanul roman Cristinel D., in varsta de 34 de ani. La solicitarea documentelor pentru control, politistii de frontiera au constatat ca barbatul aflat la volanul masinii emana halena alcoolica, motiv pentru care a fost condus la sediul Politiei Mihaileni, unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 0,66 mg/l in aerul expirat. Barbatul a fost condus la Spitalul Dorohoi pentru recoltare de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei. Politistii de frontiera au intocmit pe numele lui Cristinel D. dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l alcool pur in sange documentele urmand a fi inaintate Parchetului de pe langa Judecatoria Dorohoi”, informeaza IJPF.

Foto: monitorulsv.ro

     
Tag-uri: sofer, alcool, politie
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii