A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662330.6675.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Depistat in trafic la volanul unui autoturism desi avea permisul de conducere anulat si consumase bauturi alcoolice
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2013, ora 16:38

Depistat in trafic la volanul unui autoturism desi avea permisul de conducere anulat si consumase bauturi alcoolice

Articol de Madalina Irimia

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora au depistat in trafic, la volanul unui autoturism, un barbat care avea permisul de conducere anulat si consumase bauturi alcoolice.

Pe data de 13 noiembrie, in jurul orei 15.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Tutora, pe timpul executarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, in zona de competenta, au oprit in trafic, pentru control, pe DJ 249A, comunicatia Osoi-Moreni, un autoturism marca Dacia Logan, inmatriculat in judetul Iasi, condus de ieseanul Danut R.., in varsta de 42 ani. Deoarece barbatul nu a putut prezenta la control permisul de conducere, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au constatat ca Danut R. are permisul de conducere anulat intrucat in anul 2009 fiind sub influenta bauturilor alcoolice a produs un accident rutier care s-a soldat cu victime. Conform prevederilor legale au fost anuntati politistii de la Sectia nr. 5 Politie Rurala Raducaneni, la fata locului deplasandu-se un lucrator. Deoarece cetateanul Danut R. emana halena alcoolica a fost testat de lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Iasi cu aparatul etilotest, rezultand o alcoolemie de 1,25 mg/l in aerul expirat. In cauza a fost intocmita lucrare penala barbatului sub aspectul savarsirii infractiunilor de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere si conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 mg/l alcool pur in sange”, anunta IJPF Iasi.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii