A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727759955.8801.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De ce nu a ajuns Simirad la lansarea candidatilor UNPR de la Bucuresti
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
07-05-2012, ora 07:46

De ce nu a ajuns Simirad la lansarea candidatilor UNPR de la Bucuresti

Articol de Madalina Irimia

Vicepresedintele UNPR Constantin Simirad, candidat la sefia Consiliului Judetean Iasi, a declarat ca nu a mai ajuns sambata la Bucuresti, la lansarea candidatilor UNPR, pentru ca nu s-a putut trezi la timp ca sa mai ajunga la aeroport.

"Am avut o noapte intre somn si vis. Am adormit tarziu si m-am trezit tarziu. M-am trezit la ora sase fara zece, iar avionul de Bucuresti era la sase. Nu m-am putut duce, nu ca nu as fi vrut. Fac si eu ca liberalul Crin Antonescu, numai ca el nu se poate trezi nici la ora 12.00, nu la 6.00", a spus Simirad, potrivit Mediafax.

El a precizat ca e mai bine ca nu a mers, pentru ca oricum ar fi avut un dicurs critic la adresa liderilor formatiunii.

"Mai bine ca nu am ajuns. M-a adormit Scaraoschi. Daca ajungeam in Capitala, as fi avut un discurs critic, pentru ca eu nu sunt de acord ca parlamentarii UNPR sa voteze guvernul USL", a afirmat Constantin Simirad.

El a precizat ca l-a suparat interventia primarului sectorului 2, Neculai Ontanu, membru UNPR, care a spus ca se leapada de Satana, la scurt timp dupa ruperea protocolului cu PDL in Bucuresti.

"M-a suparat afirmatia lui Ontanu. Cum sa spui asa ceva, cand tu ai fost la guvernare cu PDL?", a mai spus vicepresedintele UNPR.

Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei si-a lansat, sambata, la Palatul Parlamentului, candidatii la alegerile locale din 10 iunie.

Foto: adevarul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii