A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727576512.4431.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De astazi a fost pusa in functiune centrala de productie CET II Holboca
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
14-11-2012, ora 17:25

De astazi a fost pusa in functiune centrala de productie CET II Holboca

Articol de Diana Dumitriu

Echipele Dalkia Termo Iasi au pus, incepand de azi, in functiune centrala de productie CET II Holboca, fiind indeplinite conditiile pentru o functionare optima din punct de vedere tehnic si economic dupa ce s-au inregistrat temperaturi exterioare constante de maxim 4-5 grade Celsius si o cerere de caldura de cel putin 70 Gcal/ora. In prezent, functioneaza toate cele 107 puncte termice, 140 module termice si 6 centrale termice de cvartal.

Ana-Maria Icatoiu, Director Marketing si Comunicare la Dalkia Romania SA a informat ca marti seara a ajuns la Iasi prima garnitura formata din 37 vagoane incarcate cu huila comandata pentru sezonul de incalzire 2012 – 2013. Carbunele a fost descarcat in cursul diminetii la CET Holboca.

Necesarul estimat pentru aceasta iarna este de cca. 150 000 tone de carbune, care vor sosi intr-un ritm sustinut de 1 tren/zi lucratoare, fiecare tren avand o incarcatura de aproximativ 1.850 t de huila.

In plus, contractul noului operator pentru asigurarea gazelor naturale va fi semnat in zilele urmatoare, iar pacura de care ar putea fi nevoie in urmatoarele luni a fost comandata, 500 t fiind deja livrate.

La circa doua saptamani de la pornirea sezonului de incalzire, dintr-un total de 1.264 asociatii de proprietari, adica 435 scari de bloc nu beneficiaza de caldura din cauza faptului ca inregistreaza datorii si nu au dorit sa incheie acorduri de esalonare a platii acestora. Suma datorata de aceste 307 asociatii se ridica la circa 4,05 milioane de lei.

In momentul de fata, exista 355 acorduri scrise de esalonare a datoriilor (care acopera suma de 4,03 milioane de lei), din care 228 au fost semnate in intervalul 30 octombrie - 2 noiembrie (pentru suma totala de 2,36 milioane de lei).

Foto: stiri.com.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii