A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830772.5794.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

De Craciun, pompierii ieseni ofera daruri copiilor care au nevoie de ajutor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
22-12-2014, ora 10:09

De Craciun, pompierii ieseni ofera daruri copiilor care au nevoie de ajutor

Articol de Cristian Amariei
Mai sunt cateva zile pana la cea mai importanta sarbatoare a crestinilor, Craciunul. Copiii sunt cei mai fericiti atunci cand vine vorba de Craciun, in special pentru acele momente cand Mosul ajunge la ei si le aduce cadourile mult visate. Din pacate, nu toti se vor bucura de aceasta sarbatoare cu aceeasi intensitate. Copiii mai putin “rasfatati” ai destinului, cei internati in spitale si centre speciale, vor primi vizita pompierilor ieseni care vor incerca sa le aduca putin din magia Craciunului.

A devenit o traditie ca, de sarbatori, salvatorii sa intampine cu daruri pe primul copil nascut in Noaptea Sfanta a Craciunului. Si in acest an, pompierii ieseni isi vor face sarbatorile mai “bogate”, infrumusetand Craciunul copiilor internati la Centrul de Recuperare Galata.

„Vom fi alaturi de cei doi copii nascuti in noaptea de Craciun din anii 2012 si 2013 din comunele Madarjac si Dagata, cu ocazia implinirii varstei de 2 ani si respectiv 1 an (micutii carora le-au fost donate trusoul nou-nascutului la Maternitatea “ Cuza Voda”).
si bineinteles, in dimineata zilei de 25 decembrie, la ora 11:00, ne vom afla la Maternitatea “Cuza-Voda”, pentru a darui primului copil, dintr-o familie cu o situatie materiala mai grea, care s-a nascut in noaptea de Craciun, un trusou de nou-nascut.”, a mentionat Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU Iasi.

Foto: adevarul.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Erickaller,  27.05.2017 00:47

wh0cd8167193 this site

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii