A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662170.8367.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Daruieste – Proiectie de film si gustari lente
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
23-01-2014, ora 16:07

Daruieste – Proiectie de film si gustari lente

Articol de Madalina Irimia

In data de 23 ianuarie 2014, Slow Food Iasi organizeaza „Daruieste”, un eveniment de sustinere a persoanelor vulnerabile, care au nevoie de sprijin pentru a avea parte de un trai putin mai vesel si mai sigur. Acesta va avea loc la CUIB - Centrul Urban de Initiative Bune, fiind primul din o serie de evenimente care vor avea loc in fiecare joi in cadrul CUIB.

Evenimentul va reuni mai multe activitati, care vor oferi momente de tihna si savoare participantilor. La ora 18.30, participantii vor putea viziona filmul Dirt! (SUA, 86’, 2009), un documentar care prezinta diferite aspecte cu privire la pamant si pe seama caruia vom initia o discutie prietenoasa la finalul proiectiei. Filmul este subtitrat in limba romana, gratie voluntarilor asociatiei Mai Bine.

Slow Food Iasi va pregati gustari usoare de savurat in tihna, folosind ingrediente locale si de sezon, dupa cum bine ne-au obisnuit din evenimentele anterioare.

Intrarea la acest eveniment este de 10 lei, iar preparatele care vor fi servite din meniul CUIB si din meniul voluntarilor Slow Food Iasi vor putea fi achizitionate la preturi modice. Toate sumele stranse vor fi donate. Biletele se pot achizitiona de la CUIB in limita locurilor disponibile, 25 la numar.

     
Tag-uri: proiectie, film, gustari
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii