ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
10-04-2012, ora 17:32

Daniel Oajdea il acuza pe Gheorghe Nichita de “instigare la pornografie“ (VIDEO + FOTO)

Articol de Madalina Irimia

Deputatul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, Daniel Oajdea, a lansat astazi o serie de acuzatii la adresa primarului Iasului, Gheorghe Nichita. Astfel, pe langa daruirea de tichete sau bonuri valorice alimentare in scopuri politice, Oajdea l-a acuzat pe edil ca promoveaza locuri de munca deocheate. Principalul argument al acestuia a constat in aparitia sporadica a reclamelor pentru afaceri de tip videochat in mijloacele de transport in comun din Iasi.

Daniel Oajdea, deputat PP-DD:

“Sunt reclame la videochat, sunt reclame care nu-si au rostul in mijloacele de transport in comun in care circula elevele si studentele. Acum patru ani primarul promitea locuri de munca. Probabil acestea sunt locurile de munca pe care primarul le promitea iesenilor. Aceste reclame cred ca ar trebui interzise, din punct de vedere moral, in primul rand.”

Legat de acest subiect, reprezentantii Biroului de Presa al Primariei Iasi au consemnat:

“In privinta videochat-ului din mijloacele de transport in comun, avem certitudinea ca domnul deputat Oajdea nu a mai calatorit cu un autobuz de cel putin un an si jumatate, din momentul in care aceste reclame nu mai sunt difuzate pe monitoarele montate in mijloacele RATP.”

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii