A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664384.3491.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Dan Constantin Mata: „USL nu iubeste Iasul!”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

POLITIC
19-02-2013, ora 11:31

Dan Constantin Mata: „USL nu iubeste Iasul!”

Articol de Madalina Irimia

Filiala Judeteana Iasi a Partidului Noua Republica dezaproba atitudinea parlamentarilor ieseni cu privire la nerespectarea promisiunilor pe care acestia le-au facut in campania electorala si care vizau realizarea unor obiective de interes major in zona Moldovei, precum aeroportul international Iasi sau construirea autostrazii Iasi- Targu Mures.

Atitudinea premierului Victor Ponta cu privire la situatia Aerogarii, pentru care a refuzat orice finantare guvernamentala, coroborata cu lipsa de interes si de fermitate a parlamentarilor ieseni, au lasat Iasul fara perspectiva imediata a unui aeroport modern. In aceesi masura, declaratiile uluitoare facute de ministrul Dan Sova cu privire la construirea Autostrazii Iasi-Targu Mures arata clar faptul ca USL a castigat mandatele iesenilor in Parlament in baza unor promisiuni care nu se vor concretiza in actuala legislatura”, a declarat Dan Constantin Mata, presedintele Filialei Judetene Iasi a Partidului Noua Republica.

Acesta sustine ca proiectele Iasiului sunt blocate nu atat din lipsa de fonduri cat mai ales din cauza unor orgolii personale care vor arunca Moldova la periferia Uniunii Europene si va incetini cresterea economica accelerata de care are atata nevoie aceasta zona.

„Il invitam pe d-nul ministru Sova ca dupa incetarea functiei ministeriale sa se mute in Moldova pentru a vedea in mod efectiv daca este sau nu fezabila o autostrada intre Iasi si Targu Mures. Acelasi dezinteres vadit fata de sperantele iesenilor s-a vazut si in actiunea municipalitatii iesene cu privire la reamenajarea peisagistica a Bulevardului Stefan cel Mare. Din motivatia prezentata de catre domnul viceprimar Chirica putem intelege ca realizarea acestei actiuni nu a fost rodul unei atente analize urbanistice, ci doar un simplu capriciu al domniei sale, care nu vedea statuia de pe fatada Episcopiei. Ne intrebam consternati oare ce masuri vor mai fi luate de fiecare data cand domnul viceprimar se va uita pe fereastra si va fi nemultumit de ce observa? Ne exprimam ingrijorarea cu privire la absenta oricarei implicari a reprezentantilor ieseni ai USL in Parlament fata de marile proiecte ale judetului, si cerem acestora demararea unor actiuni si programe concrete care sa duca la crestere economica si la dezvoltarea europeana a orasului Iasi si a regiunii noastre”, a precizat Dan Constantin Mata.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii