ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI LOCALE

SOCIAL
29-09-2014, ora 08:23

Dalkia va incalzi Hotelul „Unirea”

Articol de Cristian Amariei
Unul dintre hotelurile emblematice ale Municipiului Iasi, Hotelul „Unirea”, revine la termoficarea centralizata dupa 17 ani. Conducerea hotelului a decis, in urma consultarilor cu echipa Dalkia Termo Iasi, sa ia aceasta hotarare avantajoasa din punct de vedere economic.

Consumul estimat anual al noului client se ridica la 1 430 gigacalorii/an, echivalentul a 10 blocuri cu cate 4 etaje.

Racordarea Hotelului „Unirea” la sistemul centralizat de termoficare vine in contextul in care Municipiul Iasi este beneficiarul proiectului de importanta majora privind extinderea Magistralei 2 in zona Copou. Proiectul, in valoare de 17 milioane de euro, este derulat prin fonduri europene nerambursabile, si are ca data de finalizare sfarsitul anului 2015.

Prin racordarea la Dalkia, Hotelul „Unirea” va face economii de costuri de circa 33% pe an in comparatie cu sursa actuala pe gaze naturale, atat in ceea ce priveste consumul de apa calda, cat si de caldura. In cifre, economia se ridica la aproximativ 170 000 lei/an pentru furnizarea energiei termice catre cele 186 de camere si apartamente, doua restaurante, centrul de conferinte si centrul spa.

Noul client major care alege reteaua centralizata de termoficare confirma activitatea pozitiva a echipei de la Dalkia Termo Iasi care, prin actiunile realizate, imbunatateste perceptia asupra sistemului in ansamblul sau si il readuce la valorile sale reale: siguranta, eficienta, continuitate, economii importante de costuri.

Foto: bookingexpert.ro
     
Tag-uri: iasi, hotel unirea, dalkia
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii